Skip to main content

Om os

Hør om os fra en af vores energirådgivere

Solées sammensætning af løsning

Vi har valgt vores løsninger baseret på et sammenspil af 3 ting

1

Æstetik

Grøn energi skal også være flotte at se på. Det skal matche husets æstetik. Derfor forhandler vi antireflekterende all-black paneler med en lav profil.
2

Levetid

En investering på solceller skal også være bæredygtig for din privatøkonomi. Derfor skal levetiden være så lang som mulig, og dette har vi taget med i valg af produkter.
3

Ydeevne

For at formindske pladsen på taget har vi valgt de solceller med en høj ydeevne. Dette er for at fremtidssikre huset i tilfælde af ændringer i husstandens behov.

Rådgivning med fokus på mulighederne

Personlig rådgivning af professionelle

Vores energikonsulenter tager altid udgangpunkt i din personlige situation. Beregningen på solceller vil derfor altid blive beregnet baseret på din nuværende situation og fremtiden - sammen med dig.

Tal med en energikonsulent

Hvem er vi?

Hos Solée tror vi på en grønnere fremtid, som skal opnås gennem en samlet indsats fra hvert enkelt dansker. Solceller er en god start og vi mener, at solceller skal være et allemandseje.

Vi varetager hele processen fra den første kontakt til anlægget er installeret og klar til brug. Undervejs hjælper vi med dimensionering og al papirarbejde. Solée består af erfarne og faglærte folk med mange år inden for energioptimering og solcelleenergi.

Close Menu

Krondalvej 9A
2610 Rødovre

Telefonisk åbningstider:
Mandag-fredag 9.00 – 16.00

+45 42 83 00 51
info@solee.dk

Ring 8-16