Skip to main content

Montering af solceller

Hos Solée tilbyder vi udelukkende solcelleanlæg med montering, og det gør vi af flere årsager. Først og fremmest får du en optimal og sikker installation, der er tilpasset dine behov og din boligs specifikationer.

Herunder har vi samlet fordelene ved professionel montering af solceller:

  • Sikkerhed og korrekt installation: Professionel montering sikrer, at dit solcelleanlæg installeres korrekt og sikkert. Vores teknikere er uddannede og certificerede, hvilket betyder, at de følger alle gældende sikkerhedsstandarder og tekniske forskrifter. Korrekt installation er afgørende for både anlæggets ydeevne og din sikkerhed.
  • Optimeret ydeevne: Ved at få monteret solcellerne af fagfolk, sikrer du, at de placeres optimalt i forhold til solens bane og uden skygge fra omgivelserne, hvilket maksimerer energiproduktionen. Vores team analyserer din boligs beliggenhed og taghældning for at finde den mest effektive placering af solcellerne.
  • Besparelse på lang sigt: Selvom det kan virke som en større investering at få professionelt monterede solceller, kan det lede til større besparelser på lang sigt. Korrekt installation sikrer, at anlægget fungerer effektivt og minimerer risikoen for fremtidige vedligeholdelsesomkostninger.
  • Garanti og support: Når du vælger et solcelleanlæg med professionel montering fra Solée, følger der også 25 års garanti med. Det giver dig ro i sindet, da du ved, at hjælpen er nær, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.
  • Forøgelse af ejendomsværdien: Et korrekt installeret og effektivt solcelleanlæg kan øge din ejendoms værdi. Ifølge data stiger boligens værdi i gennemsnit med omkring 50.000 kr., når der installeres solceller, og dette tal kan endda være højere afhængigt af den specifikke installation og ejendom.

Hos Solée lægger vi stor vægt på at tilbyde skræddersyede løsninger og omfattende service fra rådgivning til installation, så du som kunde får mest muligt ud af din investering i solenergi. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvor vi kan gennemgå dine specifikke behov og hvordan solenergi bedst kan integreres i din bolig.

Derfor bør du vælge Solée

Priseksempler

Se et udvalg af priseksempler på vores solcelleløsninger. Beregn en pris med beregneren og få en vurdering af, hvilket anlæg der passer til netop dit behov.

Beregn din pris her

6,3 kWp + batteri og intelligent styring

Fra kr.115.000
  • Til familien med et årligt forbrug på 5.000-6.000 kWh
  • Svarende til ca. 17.000 kr. i produktion af strøm årligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

7,9 kWp + batteri og intelligent styring

Fra kr.120.000
  • Til familien med et årligt forbrug på 7.000-8.000 kWh
  • Svarende til ca. 22.000 kr. i produktion af strøm årligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

10,2 kWp + batteri og intelligent styring

Fra kr.130.000
  • Til familien med et årligt forbrug på 8.000-10.000 kWh
  • Svarende til ca. 28.000 kr. i produktion af strøm årligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

6,3 kWp + batteri og intelligent styring

Kr.986/ måned

Finansieret over 180 måneder

  • Til familien med et månedligt forbrug på 400-500 kWh
  • Svarende til ca. 1.416 kr. i produktion af strøm månedligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

7,9 kWp + batteri og intelligent styring

Kr.1.019/ måned

Finansieret over 180 måneder

  • Til familien med et månedligt forbrug på 550-650 kWh
  • Svarende til ca. 1.800 kr. i produktion af strøm månedligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

10,2 kWp + batteri og intelligent styring

Kr.1.099/ måned

Finansieret over 180 måneder

  • Til familien med et månedligt forbrug på 650-850 kWh
  • Svarende til ca. 2.300 kr. i produktion af strøm månedligt
  • Inkl. standardmontage og tilkobling

Solceller med Solée

Hvad kræver opsætning af solceller?

Opsætning af solceller kræver en række overvejelser og trin for at sikre, at installationen bliver både effektiv og problemfri. Hos Solée tilbyder vi en fuld servicepakke, der dækker alle aspekter af processen fra den indledende rådgivning til den endelige installation.

Her er nogle af de vigtigste faktorer, der indgår i opsætningen af solceller:

 

1) Forundersøgelse og rådgivning

Før vi installerer solceller, gennemfører vi en detaljeret forundersøgelse af din bolig. Det omfatter vurdering af tagets tilstand, orientering i forhold til solen og potentielle skyggekilder, som kan påvirke anlæggets effektivitet. Vi rådgiver også omkring de bedste muligheder for placering og typen af solceller, der passer til dine behov og din boligs karakteristika.

 

2) Design og planlægning

Baseret på forundersøgelsen designer vores team et solcelleanlæg, der maksimerer energiproduktionen specifikt for din ejendom. Planlægningen omfatter også detaljerede tekniske specifikationer og layout for, hvordan solcellerne skal monteres på taget.

 

3) Godkendelser og tilladelser

I nogle tilfælde kræver installation af solceller godkendelse fra lokale myndigheder. Solée håndterer indhentning af de nødvendige tilladelser og sikrer, at installationen overholder alle relevante bygningsreglementer og standarder.

 

4) Professionel installation

Vores erfarne installatører står for selve monteringen af solcellerne. Det indebærer sikker opsætning af solpanelerne, invertere og det øvrige elektriske udstyr. Alle vores teknikere er uddannede og certificerede, så du kan være sikker på, at arbejdet udføres korrekt og sikkert.

 

5) Tilslutning og indkobling

Når solcellerne er installeret, skal de tilsluttes til husets elektriske system og i nogle tilfælde også til det offentlige elnet. Dette trin kræver præcis håndtering for at sikre, at systemet fungerer korrekt og effektivt.

 

6) Opfølgning og vedligehold

Efter installationen tilbyder Solée opfølgning for at sikre, at solcelleanlægget fungerer som forventet. Vi giver også råd om vedligeholdelse og eventuel fejlfinding, som kan være nødvendig for at optimere anlæggets ydeevne over tid.

 

Solcelleanlæg inkl. montering – pris

Hos Solée forstår vi, at prisen på solceller er en vigtig faktor, når du overvejer at investere i vedvarende energi. Vores priser på solcelleanlæg inkluderer altid både udstyr og professionel montering, så du får en komplet og klar løsning uden skjulte omkostninger. For at sikre, at du får det mest effektive system til netop dine behov, tilbyder vi forskellige løsninger, som alle er designet til at matche dit hjem og dit energiforbrug.

Et eksempel er vores 6,3 kWp system med et batteri og intelligent styringsom koster fra 100.000 kr. Dette system anbefales til husstande med et årligt elforbrug på mellem 5.000 og 6.000 kWh, hvilket gør det ideelt for mindre familier.

For de husstande, der har et lidt højere energiforbrug, tilbyder vi vores 7,9 kWp system med et batteri og intelligent styring fra 110.000 kr. Dette system er velegnet til et årligt forbrug på 7.000 til 8.000 kWh og dækker behovene hos en gennemsnitlig dansk familie.

Til de større husstande med et forbrug på 8.000 til 10.000 kWh årligt, anbefaler vi vores 10,2 kWp system. Dette system inkluderer også et batteri med intelligent styring og koster fra 120.000 kr. Det er designet til at optimere energiudnyttelsen og sikre store økonomiske besparelser over tid.

Alle vores priser er transparente, og vi anbefaler, at du kontakter os for at få et uforpligtende tilbud, der præcist matcher dine specifikke behov og forhold. Vores team af erfarne energirådgivere står klar til at guide dig gennem hele processen fra rådgivning til installation og efterfølgende service.

 

Er montering af solceller en god idé?

Når du overvejer at investere i solceller, er der flere vigtige faktorer, du bør tage højde for forud for installationen. Disse overvejelser sikrer, at du får det mest effektive og tilpassede solcelleanlæg til dit hjem og ikke mindst at det bliver en god investering. Hos Solée lægger vi vægt på grundig rådgivning og planlægning for at sikre, at alle relevante faktorer er overvejet.

Her er nogle af de vigtigste ting at overveje:

  • Tagets tilstand og orientering: Først og fremmest er det vigtigt at vurdere, om dit tag er egnet til montering af solceller. Det inkluderer at undersøge tagets tilstand, hældning, orientering i forhold til solen og om der er skyggekastende elementer som skorstene eller træer. Et sydvendt tag uden skygge er ideelt i Danmark, men både vest- og østvendte tage kan bruges.
  • Husstandens energibehov: Det er essentielt at have en god forståelse af din husstands årlige energiforbrug. Det hjælper med at dimensionere solcelleanlægget korrekt, så det kan producere en passende mængde elektricitet til at dække dine behov.
  • Økonomiske overvejelser: Budgettet spiller en stor rolle i beslutningsprocessen. Overvej de indledende omkostninger sammenlignet med de langsigtede besparelser. Husk at Solée tilbyder forskellige finansieringsmuligheder, der kan gøre investeringen mere overkommelig. Det er også værd at undersøge tilgængelige tilskud eller skattefradrag for at reducere omkostningerne yderligere.
  • Lovgivning og tilladelser: Tjek lokale bygningsregler og krav fra energiselskaber, da der kan være bestemte retningslinjer eller nødvendige tilladelser, der skal sikres, før monteringen kan gå i gang.
  • Valg af udstyr: Kvaliteten af solpaneler og tilhørende udstyr som invertere og batterilagringssystemer kan variere betydeligt. Det er vigtigt at vælge højkvalitetskomponenter for at maksimere anlæggets effektivitet og levetid. Solée kan hjælpe med at vælge de bedste produkter, der matcher dine behov og budget.
  • Installatørens kvalifikationer: Valget af en erfaren og certificeret installatør er afgørende for en sikker og effektiv montering af solceller. Hos Solée er alle vores tømrere og elektrikere uddannede og opdaterede med de nyeste installationsteknikker.
  • Fremtidige planer: Overvej om der kan være ændringer i dit energiforbrug i fremtiden, f.eks. hvis familien vokser, eller du planlægger at investere i en elbil, som også vil kræve strøm fra dit solcelleanlæg.

Hos Solée er det vores mål at guide vores kunder gennem hele processen og sikre, at alle ovenstående faktorer er overvejet, så du får den bedst mulige løsning tilpasset netop dine behov. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine muligheder og hjælpe dig på vej mod en grønnere og mere økonomisk bæredygtig fremtid – eller prøv vores online prisberegner, hvor du kan få et overslag på, hvad solceller vil koste i lige præcis dit tilfælde.

 

Close Menu

Krondalvej 9A
2610 Rødovre

Telefonisk åbningstider:
Mandag-fredag 9.00 – 16.00

+45 42 83 00 51
info@solee.dk

Ring 8-16